Hoofd/Postadres:
Carel Willinkstraat 11
4941 EJ Raamsdonksveer
Tel: 0031 76 57 20 248
Mob: 0031 6 14 58 67 01 
Mail: info@zwfd.nl

Bezoekadres Tilburg:
Besterdplein 1
5014 HN Tilburg
Tel: 0031 13 20 40 174
mob: 0031 6 52 60 57 49

   

Verfrissend helder!

Nieuwe spelregels bij hypotheken

Het afsluiten of het verlengen van een hypotheek roept meer vragen op dan ooit. Door de financiële crisis en de situatie op de huizenmarkt zijn banken voorzichtiger dan voorheen. Ook de overheid stelt paal en perk aan renteaftrek. Het verstrekken van hypotheken is minder vanzelfsprekend geworden. Ook hypotheekvormen zijn aan strengere regels gebonden. Zo mag sinds 1 augustus 2011 nog hooguit de helft van een hypotheek afslossingsvrij zijn, kunt u bij nieuwe leningen alleen nog annuitair of liniair aflossen en mag u niet veel meer lenen dan de werkelijke waarde van uw woning. Welke gevolgen heeft dit alles voor u? ZWFD nodigd u uit voor een verfrissend helder adviesgesprek. Tegen scherpe tarieven overigens...

Ondernemer? Echtscheiding? Starter of doorstromer?

Hypotheken zijn al complex genoeg. De huidige veranderingen leiden tot nog meer vragen, of u nu aspirant-koper bent of als woningbezitter staat voor verlenging van de hypotheek, een verhuizing of een verbouwing of echtscheiding. Kunt u lenen wat u nodig heeft? Welke hypotheekvorm past het best bij uw huidige en uw toekomstige situatie? En met welke geldverstrekker moet u in zee gaan? Wat voor consequenties hebben de nieuwe fiscale regels voor mijn hypotheek? ZWFD helpt u graag verder. Tegen scherpe tarieven overigens..

Betrokken, betrouwbaar en objectief  advies

Bij ZWFD zulllen wij u op een betrokken manier bijstaan bij het vinden van de de meest geschikte hypotheek. Wij werken onafhankelijk, kennen een schref tarief en kunnen zaken doen met vrijwel alle banken en verzekeraars. Daardoor kunt u rekenen op een objectief en betrouwbaar advies. We vergelijken het aanbod van de diverse geldverstrekkers met elkaar, en kunnen zo altijd zeer concurrerende voorwaarden afgeven. Net als concurrerend adviestarief. Niet onbelangrijk!

Bent u geïnteresseerd in onze verhelderende aanpak in hypotheekadvies voor een scherp tarief?
Maak dan een vrijblijvende afspraak.