Hoofd/Postadres:
Carel Willinkstraat 11
4941 EJ Raamsdonksveer
Tel: 0031 76 57 20 248
Mob: 0031 6 14 58 67 01 
Mail: info@zwfd.nl

Bezoekadres Tilburg:
Besterdplein 1
5014 HN Tilburg
Tel: 0031 13 20 40 174
mob: 0031 6 52 60 57 49

   

Doen jullie dan ook in hypotheken?

5-11-2015 - 

U kent ons advieskantoor misschien vooral vanuit de schadeverzekeringen die we voor u en vele andere huishoudens in deze regio regelen. Maar weet u dat we veel meer doen dan alleen schadeverzekeringen?

U kent ons advieskantoor misschien vooral vanuit de schadeverzekeringen die we voor u en vele andere huishoudens in deze regio regelen. Maar weet u dat we veel meer doen dan alleen schadeverzekeringen? Zo adviseren we onze relaties ook bijvoorbeeld over hypotheken. Dat kan u veel voordelen bieden. Want omdat we onafhankelijk zijn, kunt u er zeker van zijn dat we de hypotheken van veel verschillende aanbieders naast elkaar leggen en voor u de beste hypotheek weten te selecteren.

 

Een hypotheekadvies bestaat uit veel aspecten

 

Bij een optimaal hypotheekadvies komt veel aan de orde. U wilt immers uw hypotheek ook op langere termijn kunnen betalen en tegelijk plezierig kunnen leven. Daarom toetsen we niet alleen wat de maximale hypotheeklening voor u kan zijn, maar nog veel meer wat de optimale hypotheekhoogte is. Soms is het namelijk beter om juist iets minder te lenen dan wat er maximaal mogelijk is. Ook kijken we goed naar de bestendigheid van uw inkomen en dat van uw partner en kijken we naar de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden en hoe we die risico’s waar wenselijk kunnen afdekken. Daarnaast beoordelen we de betaalbaarheid van de hypotheek als bijvoorbeeld uw kinderen gaan studeren of als u met pensioen gaat. En vanzelfsprekend adviseren we u over de beste hypotheekvorm en selecteren we voor u de beste aanbieder met de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de mate waarin u boetevrij extra mag aflossen).
Vanzelfsprekend kijken we ook naar de meest aantrekkelijke rente-aanbiedingen en helpen we u bij uw keuze tussen een korte of juist een lange rentevaste periode.

Kortom, met een hypotheekadvies van onze experts bent u verzekerd van plezierig wonen in uw eigen huis. Wilt u een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op.