Hoofd/Postadres:
Carel Willinkstraat 11
4941 EJ Raamsdonksveer
Tel: 0031 76 57 20 248
Mob: 0031 6 14 58 67 01 
Mail: info@zwfd.nl

Bezoekadres Tilburg:
Besterdplein 1
5014 HN Tilburg
Tel: 0031 13 20 40 174
mob: 0031 6 52 60 57 49

   

Disclaimer

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Zuid West Financiële Diensten (http://www.zwfd.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Zuid West Financiële Diensten betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Zuid West Financiële Diensten.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Zuid West Financiële Diensten berusten bij Zuid West Financiële Diensten. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Zuid West Financiële Diensten is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Zuid West Financiële Diensten, info@zwfd.nl.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Zuid West Financiële Diensten.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Zuid West Financiële Diensten geeft Zuid West Financiële Diensten geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Zuid West Financiële Diensten.

Zuid West Financiële Diensten kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Zuid West Financiële Diensten, de onmogelijkheid de website van Zuid West Financiële Diensten te gebruiken, uit de levering van diensten door Zuid West Financiële Diensten of het gebrek aan levering van diensten door Zuid West Financiële Diensten.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Zuid West Financiële Diensten wordt regelmatig bijgewerkt. Zuid West Financiële Diensten behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Zuid West Financiële Diensten te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 17 januari 2014.